FINALIZAREA PROIECTULUI  “DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢILOR TRANSFRONTALIERE  ÎN DOMENIUL CULTURAL ŞI SPORTIV”

 

Primăria Drobeta Turnu Severin şi Primăria Negotin finalizează proiectul “Dezvoltarea activităţilor transfrontaliere în domeniul cultural şi sportiv”, finanţat de Uniunea Europeană prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia.

 

Toate activităţile proiectului au fost finalizate, proiectul contribuind la dezvoltarea relaţiei de cooperare dintre cele două ţări şi la promovarea turismului, oferind oportunitatea ca, la finalizarea implementării acestuia, locuitorii Severinului să se bucure de un spaţiu de recreere reamenajat la Pădurea Crihala, iar cei din Negotin de o scena mobilă şi două locuri de joacă pentru copii.

 

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.435.450,00 euro, din care 85% reprezintă contribuția financiară nerambursabilă a Uniunii Europene.

 

Prin acţiunile acestui proiect au fost stimulate schimburile dintre cele două entităţi pentru a fi în măsură să asigure o creştere economică de recuperare şi inovatoare în beneficiul generaţiilor prezente şi viitoare şi armonizarea legislaţiilor specifice cu cea a Uniunii Europene.

 

 

Mihaela Vătuiu,

Manager de proiect

Tel: 0372521731, mihaela.vatuiu@primariadrobeta.ro

 

Data: 29.04.2014

Comunicat de presa

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Obligatoriu *