Reabilitare Liceul de arta I.St. Paulian, finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara3, Domeniul major de interventie 3.4, cu o valoare de 1.998.623,38 lei.

Obiectivul general al proiectului l-a constituit imbunatatirea calitatii infrastructurii de educatie si a dotarii scolilor pentru asigurarea unui proces educational la standarde europene si a cresterii participarii populatiei scolare la procesul educational.

Obiectivul specific l-a constituit consolidarea si  reabilitarea atelierelor  scolare si a salii de sport la Liceul de Arta  I.St. Paulian din Drobeta Turnu Severin.

Reabilitarea atelierelor din scoala (sala muzica+sala desen) si a salii de sport au mare importanta  in dezvoltarea si imbunatatirea infrastructurii educationale, contribuind astfel la alinierea la standarde europene a infrastructurii educationale din Romania. Proiectul va asigura o mai buna pregatire a elevilor cu profil desen si muzica si asigurarea conditiilor optime pentru desfasurarea orelor de sport.

De asemenea, proiectul prevede si dotarea cu mobilier specific activitatilor de la disciplinele  muzica, desen si sport.

Perioada de implementare: 13.02.2010-12.02.2011.

Categorii: Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Obligatoriu *