Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin organizează în perioada 24 iunie – 3 iulie 2016 etapa de consultare publică finală privind elaborarea Planului De Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Drobeta Turnu Severin. Cetățenii interesați sunt invitați să consulte documentele puse la dispoziție pe site-ul oficial al Primăriei Municipiul Drobeta Turnu Severin https://www.primariadrobeta.ro, precum și la sediul Primăriei. Cetățenii pot să trimită sugestii și propuneri în scris, pe adresa Str. Mareșal Averescu nr. 2, Drobeta Turnu Severin sau pe email la adresa primaria@primariadrobeta.ro.

Planul De Mobilitate Urbană Durabilă este un document strategic de politică publică realizat pentru satisfacerea nevoilor de mobilitate ale persoanelor și activităților economice în arealurile urbane sau metropolitane pentru o mai bună calitate a vieții.

Obiectivele principale ale planului sunt Asigurarea diferitelor opțiuni de transport tuturor cetățenilor, astfel încât să permită accesul la destinații și servicii esențiale,Îmbunătățirea siguranței și securității,Reducerea poluării atmosferice și fonice, a emisiilor de gaze cu efect de seră și a consumului de energie,Îmbunătățirea eficienței și rentabilității transportului de persoane și mărfuri, care vor conduce la Creșterea atractivității și calității mediului urban și a peisajului urban, pentru beneficiul cetățenilor, economiei și societății în ansamblu.

Categorii: Anunţuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Obligatoriu *